Despre noi

Pepinierele Fundulea

Este situata in Judetul Calarasi in extravilanul Orasului Fundulea pe Drumul Judetea 402.

Am ales aceasta locatie chiar din anul 2007 deoarece din cercetarile facute si povestirile stramosilor aici se afla cel mai bogat sol din Romania de culoare neagra asemanator mranitei.

Pe parcursul anilor ne-am dat seama ca nu ne-am inselat in privinta solului , plantele dezvoltandu-se foarte bine fara boli fara a fi nevoie de ingraseminte suplimentare.
Din cercetarile facute ne am dat sema ca plantele nu iubesc temperaturile foarte mari pe perioada verii insa se dezvolta foarte bine cand au destula hrana in sol si apa suficienta pentru a trece de arsita verii.
Anual producem peste 150.000 de arbusti fructiferi certificati  ce vor fi plantati in curtile si culturile Dumneavoastra toamna(sfarsit de septembrie-octombrie si noiembrie) si primavara (inceput de martie pana la sfarsitul luni aprilie)
  •  
  • Livram in toata Romania si Europa prin Curierat sau cu autoutilitarele societatii.
  • Consiliere gratuita de la plantare pana la recoltare.
  • Suntem pregatiti sa plantam, infiintam culturi la cererea clientului.

Echipa - ingineri profesionisti

cms-img

Va stam la dispozitie

Pepinierele noastre sunt atent supravegheate de Ingineri agronomi specializati in Horticultura Inginer Achim Gabriel si Inginer Vladescu Daniel, gata oricand sa va raspunda dumneavoastra la toate intrebarile legate de arbusti fructiferi.

poza despre noi jos.jpg

Ce spun clientii

Am achizitionat 1000 plante zmeur si 200 plante mur in primavara lui 2016. Sunt foarte multumit de plante. Super pepiniera, super ingineri. Recomand.

Tudor Isescu

In toamna trecuta am fost la pepinierele fundulea - am zis sa vad inainte de a cumpara. Mi-a placut foarte mult cum pregatesc plantele pentru livrare, ba chiar au si sole de cercetare - experimentare soiuri noi. Chiar si in prezent inginerii ma ajuta cu sfaturi. O echipa formata din profesionisti.

Cristian Brevoian