Termeni si conditii de utilizare

1. Magazin

Magazinul online gazduit de Site-ul www.pepinierelefundulea.ro este detinut de firma Sc Fresh Berry Srl avand sediul in Bucuresti, Strada Calea Vitan nr 8 Sector 3, inmatriculata la Registrul Comertului din Bucuresti sub nr. J40/16266/2007 avand CUI : RO22335422(numit in cele ce urmeaza si proprietarul magazinului). Magazinul online este operat in conformitate cu prevederile acestor Termeni si Conditii, care se completeaza cu prevederile legii aplicabile.

2. Aplicarea Termenilor şi Conditiilor. Modificarea si actualizarea acestora

Navigarea pe acest Site si folosirea Magazinului online implica acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul site-ului si/sau Clientul declara ca a inteles pe deplin si este de acord cu  Termenii si Conditiile prezentate mai jos.

Sc Fresh Berry isi rezerva dreptul de a modifica in mod unilateral orice informatie din continutul Site-ului, precum si de a actualiza oricand considera necesar aceşti Termeni si Conditii, fara o notificare prealabila.

3. Comanda

Comanda se valideaza doar dupa ce un reprezentant al Pepinierelor Fundulea ia legatura telefonica cu cumparatorul.

4. Returnarea produselor

Returnarea produselor comercializate in acest magazin se va face doar cu motive bine intemeiate, deoarece comercializam plante. Plantele se pot usca daca sunt tinute o perioada indelungata in pachete-curier. Daca se va stabili returnarea produselor de comun acord, returnarea coletului va fi achitata de cumparator.