Laszka

Produs nou

Acest soi a fost creat de curand in Polonia deoarece  cererea de fructe din ce in ce mai mari a crescut pe piata din Europa.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

3,50 lei cu TVA

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 100

Acest soi a fost creat de curand in Polonia deoarece  cererea de fructe din ce in ce mai mari a crescut pe piata din Europa . Laszka produce fructe imense pe lemnul de anul doi ce depasesc 10g si o lungime de 3cm. Se recomanda sistem de sustinere deoarece greutatea foarte mare a fructelor cu siguranta va  frange lastarii . Este un soi timpuriu cu o singura fructificare vara (5 iunie-15 iulie). Insa pe piata fructelor nu a fost primit foarte bine , consumatorii fiind reticienti din cauza marimii foarte mari a fructului.  Irigare la acest soi se v-a executa cu atentie deoarece foarte multa apa intr-un fruct mare il v-a face foarte perisabil. Pentru culturi intensive se recomanda a fi plantat la 2m intre randuri si din 50 in 50 cm pe rand.

Intreaba inginerii nostri despre stimuentii de inradacinare, recomandati in momentul plantarii.

Contacteaza-ne : 0726 795 070

Nota 
2018-12-11

Am cumparat 100 fire

Nu ma pot numi un mare cultivator am cumparat 100 fire , insa nu ii credeam pe cei de la Fundulea cad au zis ca soiul laszka face fructe imense.
Dupa primul an de fructificare am ramas surprins ,imense e putin spus sunt gigantice , cam cat o nuca

Scrie-ti recenzia

Scrie o recenzie

Laszka

Laszka

Acest soi a fost creat de curand in Polonia deoarece  cererea de fructe din ce in ce mai mari a crescut pe piata din Europa.

Produse vizualizate

  • Laszka
    Laszka

    Acest soi a fost creat de curand in...

6 alte produse in aceasta categorie