Laszka

Produs nou

Acest soi a fost creat de curand in Polonia deoarece  cererea de fructe din ce in ce mai mari a crescut pe piata din Europa.

Mai multe detalii

33900 Obiecte

3,50 lei cu TVA

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 100

Acest soi a fost creat de curand in Polonia deoarece  cererea de fructe din ce in ce mai mari a crescut pe piata din Europa . Laszka produce fructe imense pe lemnul de anul doi ce depasesc 10g si o lungime de 3cm. Se recomanda sistem de sustinere deoarece greutatea foarte mare a fructelor cu siguranta va  frange lastarii . Este un soi timpuriu cu o singura fructificare vara (5 iunie-15 iulie). Insa pe piata fructelor nu a fost primit foarte bine , consumatorii fiind reticienti din cauza marimii foarte mari a fructului.  Irigare la acest soi se v-a executa cu atentie deoarece foarte multa apa intr-un fruct mare il v-a face foarte perisabil. Pentru culturi intensive se recomanda a fi plantat la 2m intre randuri si din 50 in 50 cm pe rand.

Intreaba inginerii nostri despre stimuentii de inradacinare, recomandati in momentul plantarii.

Contacteaza-ne : 0726 795 070

Nota 
2018-12-11

Am cumparat 100 fire

Nu ma pot numi un mare cultivator am cumparat 100 fire , insa nu ii credeam pe cei de la Fundulea cad au zis ca soiul laszka face fructe imense.
Dupa primul an de fructificare am ramas surprins ,imense e putin spus sunt gigantice , cam cat o nuca

Scrie-ti recenzia

Scrie o recenzie

Laszka

Laszka

Acest soi a fost creat de curand in Polonia deoarece  cererea de fructe din ce in ce mai mari a crescut pe piata din Europa.

Produse vizualizate

  • Laszka
    Laszka

    Acest soi a fost creat de curand in...

5 alte produse in aceasta categorie